Misija

 
Misija preduzeća „Ledena d.o.o.“ je da proizvodnjom i distribucijom pijaće-stone vode „Ledena kap“ na domaćem tržištu omogući što većem broju sugradjana korišćenje čiste zdrave i bezbedne vode za piće i kuvanje, kroz direktan kontakt i edukaciju po trenutno uspostavljenim standardima zdravstvenih organizacija i kod nas i u svetu. To podrazumeva da kao opremljeno i osposobljeno preduzeće, svoje klijente učinimo zadovoljnim korisnicima, kako kvalitetom, estetikom i ukusom; tako i srdačnom komunikacijom i predusretljivošću jer:
„Voda Ledena kap – hoda do Vaših vrata“.

 

 

Vizija

 

Kao profesionalizovano preduzeće koje se bavi distribucijom zdrave i bezbedne vode (za piće i kuvanje) kao i vodomata, na području opština Pančevo i Alibunar, zauzeti poziciju vodećeg preduzeća koje ispunjava sve potrebe, zahteve i očekivanja naših sadašnjih i potencijalnih korisnika. Stvoriti prepoznatljiv imidž preduzeća i brend, koji krasi profesionalan i odgovoran odnos prema svojim korisnicima, koji pruža i garantuje visok kvalitet vode „Ledena kap“, koje korisnicima obezbeđuje da uz manje troškove imaju viši kvalitet, odnosno zdraviju ishranu. Na taj način želimo da se nametnemo i korisnicima van našeg grada, odnosno na čitavom području Srbije i Vojvodine.

Praćenjem savremenih svetskih tokova u ovoj oblasti konstantno stvarati i poboljšavati tehničko-tehnološku opremljenost, kadrovski potencijal i obučenost, kao i stvoriti organizacione uslove za stalno podizanje nivoa pruženih usluga kao i proširivanje tržišta, na zadovoljstvo korisnika i svih zaposlenih. Posebno stimulisati kreativnost zaposlenih i posvećenost poslu u preduzeću.